Aplikace na iOS pro koláže?

Dohnala mě utkvělá představa, že potřebuji vytvořit koláž na telefonu. To bych i uměl – mám na to svoji oblíbenou aplikaci – Moment Mix. Ten vytvoří něco jako tohle a můžete si i přidat texy a jednoduché grafické objekty:

S Adámkem na procházce v týdnu v podvečer, abychom se podívali i na svět za plotem, jestli tam ještě je, a současně nikoho nepotkali

Ale dnes jsem chtěl udělat tu koláž animovanou – jedno okénko aby bylo kousek videa. Tak jsem začal zkoušet, čím bych to mohl vytvořit. Na seznam otestovaných apek se dostaly:

Několik jsem vyřadil pro subskipce. Nevadí mi platit za software, vlastně si rád občas nějaký koupím, aby mě to donutilo se s ním seznámit detailně a využít vše co umí. Ale nerad platím pořád.

Tak mi na konci zůstala aplikace FrameMagic. Umí vše co bych si přál. Animovaná koláž udělaná z videí nebo live-photo a export to videa nebo animovaného GIFu. Jen ten export do GIFů je děsný. Kvalita bídná. Samá kostička. Tak používám pro finální export z videa do GIFu ImgPlay, jehož kvalita exportu je super.

Ten udělá něco jako to níže připojené.

Jo, vypadá to jako že se střílí do hlavy. Ale je to fén! Takovej cyber-punkovej post-apokalyptickej lepenkovej jako z Mad Maxe (všechna adjektiva jsou asi jen zbožné přání).

A proč to sem píšu? Nemáte někdo něco osvědčeného pro tento účel a navíc all-in-one? Tedy s dobrým exportem i do GIFů?

Nebo je takový požadavek podobný mé představě o emailovém klientovi pro děti? Myslel jsem, že něco pro předškoláky musí být. Jednoduchý klient pro emailování babičkám a kamarádům. Pár omezených kontaktů, grafické a jednoduché textové zprávy… Ale zjevně není.

 

3 komentáře u „Aplikace na iOS pro koláže?

  1. Já sem teda bojoval hlavně s rozlišením výsledné koláže, hodně těch aplikací má prachbídné, nevhodné k tisku. Jako solidní se ukázal PhotoGrid. Videa umí taky, ale GIF ve free verzi ne, v placené (ne zrovna levné) nevím.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *