Geocaching

Začali jsme kešky hledat, pak nám už nestačily ty obyčejné a pořídili jsme si prémiový účet, jednu kešku jsme i schovali a další mysterku máme rozmyšlenou a materiál máme připravený, jen ji realizovat. Jak se nám to stalo jsem popsal v tomto příspěvku.

Ale začalo se mi poslední dobou zdát, že před 12 lety, když jsem si účet založil, bylo v keškách k nalazení často něco pěkného. Dnes buď vůbec nic nebo jen trosky.

Tak jsme si řekli, že začneme u sebe a budeme do kešek dávat něco, co pěkně ladí s naším novým geokešingovým jménem – Crazy Little Tanks – což je malý odkaz na malé kluky + popis nejoblíbenější hračky Honzíka. A co snad bude malými geokačery, kteří to najdou a snad za něco jiného vymění, uvítáno.

Něco jako crazy little tanks:

Zelený crazy tančík
Šedý crazy tančík

a ještě máme v repertoáru žlutý crazy tančík a náklaďáček se zcela šíleným raketometem.

Balení jsme museli trochu zredukovat, aby se rozložený tank měl šanci vejít i do středních krabiček. A tak druhý obal a návod vzali za své a jsou zde. V krabičce je jen QR kód a URL, kde lze návod najít a oboje ukazuje práve sem!

Vítejte tedy.

Do logu krabičky, kam tančíky schováme, vždy napíšeme, kterou variantu jsme tam umístili, aby případní sběratelé měli jasno a mohli vyhmátnout všechny čtyři typy.

Udělá nám radost, pokud nám tančík vyfotíte někde v terénu a pošlete na tanky@podo.li.

Návody

Návody na sestavení dílků jsou zde:

Zelený tančík

Šedý tančik

Rakeťák

Žlutý tančík

Dělový vozík

Kulomeťák

Auto s bazukou

1 komentář u „Geocaching

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *