Řemínky NATO pro Garmin Fenix

Když už mám hodinky, které se mi skutečně líbí, tak jsem ještě chtěl vyzkoušet zajímavé Nato řemínky od pamatime.com.

A tak jsem si jich pár (slovníček: pár=3) pořídil.

Ten pružkovaný se nazývá Bond Nato strap asi proto, že už od doby Conneryho až po Craiga jsou proužkované pásky k vidění na bondovských rukou.

GarminPasky

Typy s pěti kroužky jako ideální pro outdoor aktivity a lze je upevnit i zevně svetru nebo bundy, ale bohužel se nevejdou do rukávu běžné košile. Naštěstí jsou zbývající dva pořízené řemínky tří kroužkové a velikostí umožňují i nošení s poloformálním oblečením. Na druhou stranu jejich délka je i pro moje poměrně útlé zápěstí tak akorát a na nějaké nošení na svetru můžu zapomenout (a že se to v zimě hodí!). Prostřední pásek je onen pěti kroužkový a je o něco delší a výborný pro nošení na svetru nebo bundě. Černý s oranžovým proužkem se barevně pěkně hodí k hodinkám. Černá sedí s barvou pouzdra, oranžová s barvou potvrzovacího tlačítka a stříbrná s barvou ostatních tlačítek.

Skoro se mi zdá, že originální řemínky už používat nebudu. Tyto nylonové řemínky umožňují rychlou výměnu – okamžitě podle nálady a účelu/oblečení – a zatím jsem s nimi spokojen. I zásilka od Pamatime dorazila až do schránky a v pořádku. Dokonce díky odesilatelem deklarované ceně 10USD bez zbytečných celních/DPH průtahů 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *