Jeníkův „Social Day“

Včera jsem (já Jeník, 1 rok a kousek starý) dostal injekci. Hodně mikroorganismů. Sice mrtvých nebo slabých, ale pořád dost cizích na to, aby bylo nutné uspořádat seznamovací večírek a nejít spát. Dokonce došlo na horečku páteční noci. A když nejdu spát já, nejde nikdo.

Ráno jsem se rozhodl, že po noci, která nebyla, vzdám další pokusy o usnutí a půjdu se trochu obtisknout do sociálních sítí.

Začnu snídaní. Maminku jsem nechal spát a vyrazil s řidičem kočárku na afterparty do kavárny Cheecup. Abych po sobě nechal nějakou sociální stopu checknul jsem se na Foursquare (viz Foursquare):

Foursquare

Zbaštil jsem řidiči půl panini s tuňákem a čtvrt croasantu, pokusil se mu vylít kapučíno a nadrobil souvislou vrstvu do výše lýtek všech hostů.

Venku svítilo sluníčko a dávalo smysl se vydat na Vyšehrad. Pustil jsem Endomondo pro záznam trasy (viz Endomondo):

Endomondo

Vyrazili jsme na Vyšehrad (viz Wikipedia) a cestou na skoro pustém Vyšehradě vyfotili rotundu statého Martina (viz Instagram) a zaútočili na nepřátelský portál (viz Ingress):

Rotunda svatého Martina

Dobrá náladička z večírku trvala a tam jsem zamířil na Náplavku na trhy a nechal si natočit krátký šot z poslechu kapely od řidiče, což odpovídá nízké kvalitě práce s kamerou (viz. Youtube):

Uviděl jsem nůši a pro případ, že  by v budoucnosti mohli existovat lidé, kteří nevědí jak vypadá si ji vyfotil (viz Dropbox).

Nůše

Tak teď ještě trochu propagace na Facebooku (viz Facebook) a Twitteru (viz Twitter) a obtisk je hotový. Kam se hrabou rodiče, maximálně se mi snaží obtisknout modrou nohu na čtvrtku (viz Flickr).

Nožička
Váš Jeník na blogu (viz tento Blog)

1 komentář u „Jeníkův „Social Day“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *